Екскурзија осмака у Нишу

Поделите вест!

Тродневна екскурзија осмака у Нишу изведена је од 12. до 14. маја 2019. године. На екскурзији је ишло 47 ученика са четворо разредних старешина.
Ка Нишу се кренуло рано у 7:30 испред школе на Колонији. Стигло се у Нишу око 11:30, уз једну паузу од 30 минута. Прва дестинација која је посећена била је Нишка тврђава. Ученици су имали прилике да виде Лапидаријум, Бели – бегову џамију, споменик Милошу Обреновићу , Летњу позорницу. Након шетње центром града, ишло се у хотел ” Видиковац ” где је после ручка следио смештај. После поподневног одмора, ишло се у посету Ћеле – кули, враћање у хотел, вечера, диско и ноћење.
Други дан се ишло у посету Ђавољој вароши, на Радан планини, након тога у Пролом бању где су ученици посетили Цркву светог Преображења, а потом и на ручку у хотелском комплексу бање. Пошто је почела киша, одустало се од посете Цркве брвнаре Лазарица. Кренуло се према хотелу где је следила вечера, дискотека и ноћење.
Трећи дан ујутру, после доручка, излазак из соба, шетња центром Ниша, ручак и повратак кући. Може се рећи да је екскурзија била изузетно успешна.

Scroll to Top