Заувек у сећању : Вероника Стамена

Поделите вест!

Школа „Први мај“ у Владимировцу остала је, нажалост, без колегинице, професорке и, пре свега, добре пријатељице – Веронике Стамене.

У нашој школи је, колико до јуче, радила целих двадесет година, максимално предана и посвећена свом раду и свакодневним активностима у истој. Колеге и колегинице ће је памтити као ведру, расположену, насмејану и искрену особу, на коју су се сви могли ослонити, у било ком тренутку, без изузетка.

Са друге стране, ђаци којима је предавала, памтиће је као врсну, упорну, емотивну и драгу професорку, којој је на првом месту било да исти стекну што квалитетније знање из предмета који је предавала, у тој мери да се често нервирала због лошијих ђака, можда и више него њихови родитељи. Све нам то говори колико је она била изврсна и квалитетна професорка и педагог.

Нажалост, болест је била јача од њене жеље и воље за животом, јер не постоји дан када није била насмејана, чак и када јој је било најтеже. Другим речима, била је амбасадор ведрог духа и расположења.

На крају, у име свих наставника, ђака, родитеља и пријатеља, који су имали ту част да је упознају и сарађују са њом, овим путем желимо да јој се захвалимо на свим доприносима и постигнућима у нашој установи, као и несебичном давању себе, у сваком могућем погледу.

Драга Вероника,

Нека ти је вечна слава! Почивај у миру.

Директор Петар Гланда са колективом школе

Scroll to Top