Одржана манифестација „Дечије мајске чаролије“

Поделите вест!

У петак 28. маја текуће године, у нашој школи се одржала манифестација под називом „Дечије мајске чаролије“ и то под покровитељством Општине Алибунар, као и Центра за културу општине Алибунар.

Уз строге епидемиолошке мере, поменута манифестација се одржала у фискултурној сали, а намењена је ученицима ниже смене, тј. од 1. до 4. разреда.

Активности које су се изводиле:

  • Од 13 часова је била ликовна радионица за децу (обезбеђени су били блокови, а деца су цртала графитним оловкама),
  • Од 13 часова и 40 минута реализована је радионица фолклора „Мој први фолклорни корак“ (ученике првим фолклорним корацима су учили кореографи и музичари Центра за културу општине Алибунар),
  • У 14 часова је изведена позоришна представа „Прича о играчкама“, а коју је организовало и реализовало позориште Алегрето,
  • Од 14 часова и 40 минута ученике је забављао глумац Пеђолино са својим  шоу програмом (ученици су имали могућност да на крају манифестације певају занимљиве песме, уз већ припремљене матрице).

Утисак свих учитеља, ученика, као и директора школе је више него позитиван и кажу да је манифестација била врло интересантна и динамична, а оно што је најважније од свега је то, што су се сви добро забавили, али и научили нешто ново.

Scroll to Top