Још једна успешно реализована донаторска акција акваристичке секције

Поделите вест!

Након више реализованих донаторских акција у којима су ученици наше школе добијали поклоне у виду акваријума, акваристичке опреме, биљака и риба, акваристичка секција је успешно реализовала још једну донаторску акцију. Наиме, власник акваристичке продавнице ”Акваријум арт” у Београду, Немања Крпешић, донирао је акваријум Juwel Lido 120. У питању је један од светски најпознатијих произвођача фабричких акваријума. Акваријум је врхунског квалитета, и красиће централни хол наше школе. Наши ученици, полазници акваристичке секције дочекали су ту лепу вест са великим одушевљењем. Оно што је најважније, ученици су преузели одговорност и прихватили обавезу да формирају, али и касније редовно одржавају школски акваријум.

Истог дана, полазник акваристичке секције Душан Марић добио је на поклон акваријум са комплетном пратећом опремом.

Искористио бих прилику да напоменем да се број полазника секције полако увећава. Још једном бих похвалио иницијативу ученика да се у току online наставе секција реализује путем viber групе. Такође, путем ТeamLink-а повремено организујемо online групне разговоре о акваристици. У viber групи размењујемо разне акваристичке садржаје, којима ученици шире своја знања о овом прелепом хобију. Ученици су изузетно мотивисани. У предстојећем периоду нам уз велико ангажовање ученика следи стрпљиво формирање акваријума. Сигуран сам да ће акваријум бити прави украс наше школе, који ће мотивисати остале ученике да са нама зароне у нестварни подводни свет.

Важно је напоменути да смо у сваком моменту имали апсолутну подршку директора, колегиница, колега и помоћног особља. Посебно бих поменуо да смо све време имали велику подршку родитеља наших ученика.

Ову прилику бих искористио да позовем и остале ученике, њихове родитеље и наставнике да нам се придруже. 

Борис Ђурђев, наставник географије

Scroll to Top